Topp 5 netflix serier

 • Skrevet: 28.05.2015
 • Klokken: 21:53
 • Kategori: tips

I det siste året har jeg har blitt den seriefreaken. Jeg har egentlig ikke sett noen spesielle serier før jeg fikk Netflix, men det er nesten så at jeg angrer for at jeg ikke har begynnt tidligere med å se seriene før. Det er jo masse bra der ute, haha. Jeg har nå funnet meg en liten favoritt liste, som jeg tenkte å dele med dere. Hvis det er noen som faktisk er like trege som meg til å finne serier, hvis det faktisk går ann. 

1.Supernatural 

Supernatural handler om søsknene Sam og Dean som drar på kryss og tvers gjennom USA i jakten på paranomal aktivtet. De havner ofte i kamp med demoner, spøkelser og monstere. 

 

2.  Drop dead diva

Overfladiske og radmagre Deb Dobkins lærer noen leksjoner om empati og kløkt etter hun blir reinkarnert som en intellingent og overvektig advokat. 

3.American Horror Story

Denne dramaserien utforsker menneskehetens dunklere sider og den ondskaps som ligger like under overflaten midt iblant oss hver dag. 4. Orange is the new black

Piper Chapman havner i et kvinnefengsel da en forbrytelse fra ungdomstiden innhenter henne. I fengselet må hun bytte ut det behagelige livet i New York med ett fyllt med uventende vennskap og konflikter blant en gruppe eksentriske medfanger. 

5. Suits

En halvstudert ung mann imponerer en framgansrk advokat med sitt knivskarpe intellekt og får en ettertraktet jobb, til tross for at han ikke har juridisk utdannelse. 
 • Skrevet: 28.05.2015
 • Klokken: 21:53
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 0

6 ansiktsmasker du kan lage selv

 • Skrevet: 19.03.2015
 • Klokken: 08:11
 • Kategori: tipsFor vinterhud

1/3 kopp kakaopulver
3 ss fløte
2 ts cottage cheese
1/4 kopp med honning
3 ts havremel
La virke i 15 min.

 ♥ Denne er perfekt til vinterhud. Den er nærende, mykgjørende og full av antioksidanter.

For sensitiv hud

2 ts havremel
1 ts avokado
1 ts honning
La virke i 10 min.
Bland sammen ingrediensene og sørg for at avokadoen blir jevn.

 ♥ Avokado er rik på proteiner og vitaminer, og har en nærende effekt. Den bør brukes på fuktighetsfattig hud.

For fet hud
1 ss flytende honning
Saften av en halv sitron
3 ss naturellyoghurt
Eggehvite av et egg
La virke i 15 min

 ♥ Eggehviten kan virke uttørrende på fet ut, og har en veldig oppstrammende effekt. Hviten er dessuten fin som ingrediens som vil legge en oppstrammende maske rundt øynene.

For kombinasjonshud
2 ss flytende honning
2 ss naturellyoghurt
La gjerne hvile en halv time før påføring.
La virke i 15 min

 ♥ Honning er fuktighetsgivende og mykgjørende effekt på overhuden, og virker klargjørende. Yoghurt er helende og beroligende, og kan derfor være fin å smøre på ved solbrenthet.Mot rynker

1 banan
Mos bananen til den er jevn og kremete. Smør masken på ansiktet og la den virke i 20 minutter. Rens deretter med varmt vann og skyll med kaldt vann for å lukke porene.

♥ Banan er rik på vitamin A, og virker nærende. Derfor er den fin på tørr, flassende og fuktighetsfattig hud. 

For tørr og fet hud
1 klype sjøgress
1 klype alfalfaspirer
1 ss fuktighetskrem 
4 dråper jojoba- eller organolje
Kjør alt i en blender, og la virke i 7-10 min

♥Mange fuktighetskremer inneholder jojoba eller organolje. De er fulle av mineraler. Disse oljene er bedre å bruke i ansiktet enn vanlig olivenolje fordi de er mer skånsomme.

 

 • Skrevet: 19.03.2015
 • Klokken: 08:11
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 4

9 hårtabber du bør unngå

 • Skrevet: 07.02.2015
 • Klokken: 15:52
 • Kategori: tips

Du vet sikkert for håret er å sove på et putetrekk av silke og at du kan beskytte håret ditt ved å flette deg før du legger deg, og at det ikke er bra å børste det når det er vått? Det er imidlertid flere ting som kan skade håret. Skjønnhetsnettstedet byrdie har laget denne listen:1. Du tørker håret med et håndkle

Alstå,selvsagt tørker du håret ditt med et håndkle, du kan ikke gå ut av dusjen og la håret drypptørke hellet. Problemet er da hvilken håndkle du velger og hvordan du bruker det. Et "normalt" badehåndkle er ganske røft i tektsuren, som kan føre til at hårstråene brekker.

2. Du dropper varmebeskyttelsen

Varmestyling er ekstremt skadelig for håret, og om du i tillegg dropper produktene som gir håret litt beskyttelse mot varmen, kan du risikere tørt, skadet hår som i verste fall knekker.

3. Du grer håret fra røttene

De fleste av oss starter kanskje nærmest røttene når vi skal gre håret, men det bør vi slutte med umiddelbart. Jo høyere opp mot røttene du starter børstingen, desto flere floker og knuter vil du samle utover i spissene, som også er de mest skadede og sårbare delene av håret ditt.

4. Du føner klissvått hår

Stopp! Om du begynner føningen når håret er klissvått, vil det bety at du utsetter det for mye mer varme enn om du lar det lufttørke først. Siden føning og all annen varmestyling er en av dealler største årsakene til tørt,skadet hår, vil du fort merke at håret blir bedre om du dropper denne uvanen.  For å få en meste mulig effektiv morgen, bør du lære deg noen triks for å få føningen til å ta minst mulig tid.

5. Du er hestehaleavhengig

En stram hestehale ser kjempekult ut, men vær obs. Er den for stram kan den faktisk etterlate håret ditt skadet og ekstra sårbart. Særlig ille er det om du alltid plasserer hestehalen på samme sted. Da vil du fort kunne merke at du har mange hårstrå som rett og slett brekker der du pleier å feste strikken.
6. Du bruker for mye sjampo

Når sjampoen ikke skummer så mye som du kanskje liker, er det fort gjort å strekke seg etter sjampoflaska og ha ende mer produkt i håret. Dette kan imidlertid føre til at du tynger ned håret ditt og det blir flatt og blast og livløst.  Prøv heller å tilføre mer vann mens du skummer opp sjampoen, så sparer du ikke bare penger, men får også vakrere, sunnere hår.

7. Du bruker lav varme på rettetanga

Det kan kanskje være litt forvirrende, men selv om det anbefales at du bruker så lav temperatur som mulig, må den også være høy nok til å være effektiv. Det kan faktisk være verre for håret om du må dra rettetanga over håret ekstremt mange ganger eller ekstremt sakte enn om du har litt høyere varme.  Hvis du merker at du må gå over den samme hårlokken flere ganger for å få håret så rett som du vil ha det, kan du prøve å skru opp varmen litt. Rettetanga bør være varm nok til å gi deg rett hår med én runde per hårlokk.

8. Du bruker hårspray før du varmestyler håret

Har du fint hår, har du kanskje erfart at litt hårspray i håret før du krøller det får krøllene til å sitte lenger. Dessverre gjør det også stor skade på håret ditt.  Siden hårspray inneholder alkohol, som kan frese eller brenne når det kommer i kontakt med varme, er det lett å forstå at håret ditt ikke har godt av dette.  Bruk hårspray bare etter at du har krøllet, rettet ut eller tupert håret. Håret ditt vil takke deg!

9. Du dropper rensesjampoen

Uansett hvilken hårtype du har, har du sannsynligvis opplevd at håret ser blast, livløst og litt flatt ut. Årsaken er ofte hårproduktrester som ikke fjernes av milde, fuktighetsgivende sjampoer mange av oss elsker ? vi vil jo ha både glans og volum! Heller enn å bruker mer av din vanlige sjampo, bør du investere i en rensesjampo og bruke denne omtrent én gang i uka.

 • Skrevet: 07.02.2015
 • Klokken: 15:52
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 4

5 LIFE HACKS

 • Skrevet: 08.01.2015
 • Klokken: 14:15
 • Kategori: tips

♥Å klemme ut det siste av tannkremen kan være jævlig kjipt. Hva er løsningen? Noe så enkelt som en hårnål. 

♥Har mobilen din blitt våt? Legg den i ris over natten. Risen vil trekke til seg vannet i telefonen. 

♥Spray hårspay på hårklemme, slik at det sitter bedre i håret. 

♥Lei av reklame som popper opp på spill? Sett mobilen på flymodus før du spiller, så slipper du reklamene.

♥Irriterer du deg over at sugerrøret flyter oppover, spesiellt fra brusbokser og etc? Da kan da være kjekt å vite at metallbiten du åpner med egentlig er for å putte sugerøret i. 
 • Skrevet: 08.01.2015
 • Klokken: 14:15
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 2

Julegavetips til kjæresten

 • Skrevet: 21.11.2014
 • Klokken: 13:59
 • Kategori: tips

Nå nermer det seg jul, dere! For meg har gavejakten starten for en liten stund siden og jeg antar at jeg ikke er den eneste. Tenkte at jeg skulle komme med noen tips til en person som det kan være litt vanskelig å kjøpe til- nemlig kjæresten! Har lagt fokuset på han, så at det kan bli enklere hos dere jenter til å kjøpe gaver. Jeg kan slite noen ganger med å finne gaver selv, og vet hvor fantastiske disse listene kan være noen ganger. Satser på at denne gangen er det jeg som kan gi noen tips ;-)


Skjorte HER //  Underbokser HER // Parfyme HER // Klokke HER


Parfymer og annet tilbehør: Parfyme er jo en klassiker, og garantert blir brukt. For mange gutter er det viktig å lukte godt, så hvorfor ikke kjøpe parfyme?

Klær og undertøy: alltid en sikker vinner. Det kan være døden for mange gutter og dra på shopping, så da slipper han samtidig den byrden. Klær og undertøy har man nesten aldri nok av heller, så det er jo også et pluss.

Klokke:  En klokke for en mann kan være som vesker for oss jenter, det finnes aldri nok. 

♥ Weekendtur: Dette er en ting som fort kan bli dyrt, men har du penger og tid så definitivft verdt det. Det kan være fra en tur til paris eller et hotell i nærmiljøet, sånn at dere får følelsen av å komme litt bort fra hverdagslige ting.

♥ Fotoalbum: Du kan lage et album av forskjellige ting dere har opplevd i forholdet. Jeg har et fotoalbum fra da jeg var i Italia, og synes det er supergøy å se igjennom en gang i blandt. Ikke helt samme greia, men sikkert like gøy!

WWF: Hvis kjæresten din glad i dyr og har alt han trenger, kan du donere penger i hans navn.Da får han månedlige oppdateringer, samt en liten tigerbamse du kan pakke inn.

Whiskey glass: Få beste-kjæresten-poeng hos kompisene, ved å legge noen whiskeyglass under juletreet. Du kan finne et par HER..
#kjæresten #julegavetips

 

 • Skrevet: 21.11.2014
 • Klokken: 13:59
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 2

tips for å få lengre hår

 • Skrevet: 21.08.2014
 • Klokken: 13:20
 • Kategori: tips

Heey

De fleste jenter ønsker vell vakkert og langt hår, men veldig få av oss får det. Derfor har jeg søkt litt rundt på internett, nemlig for å finne tips om hvordan man kan få lengre hår. Det var veldig mange av tipsene som gikk igjen, så da tenkte jeg at jeg kunne dele de med dere. Dere kan gjerne kommentere deres beste hårtips :-)

♥Masser hodebunnen din i 5 minutter hver dag. Dette får fart på blodomløpet, og håret vokser dermed fortere.

♥ Hårkur: Kur håret ditt 2-3 ganger i uka for å holde det friskt og sunt. Husk at kuren skal i etter shampoen, og før balsamen. Altså, når du dusjer: Shampo - Hårkur - Balsam. Grunnen til dette er fordi balsamen lukker skjellaget i hårstråene dine, og dersom du tar i hårkuren på slutten så vil ikke kuren fungere like optimalt.

♥ Vask håret minst mulig. Dusj håret gjerne annenhver dag eller tredjehver dag. Du kan jo vaske kroppen hver dag, så lenge du bare setter opp håret. Dersom du føler at håret ditt blir fort fett så er det fordi håret ditt er vant til å dusje det hver dag - så om du venner deg til å dusje det sjeldnere så blir håret senere fett og holder seg lengre.

♥ Varmebeskyttende spray: For å unngå mest mulig skade på håret mens du retter håret ditt kan du bruke en varmebeskyttende spray. Da unngår du som sagt at det blir like mye slitt, i tillegg til at det ikke blir tørt og frizzy.Vann: Drikk masse vann. Alle cellene i kroppen våres trenger vann for å fungere. Hvis ikke cellene dine får nok vann, vokser heller ikke håret ditt.

Ikke gre håret når det er vått. Håret er mye mere sårbart når det er vått og slites derfor ekstra mye ut når det børstes.

♥ Ikke klipp det. Alle sier at man må stusse det for at det skal vokse. Det KAN være tilfelle hvis du har utrolig slitt hår, men helt ærlig - hvis du vil ha langt hår så hjelper det ikke å klippe av halve håret tredjehver uke. Halloen, det skjønner vi alle.

 Få i deg B-vitaminer. Dette er kansje noe av det viktigste. Om du får i deg nok B-vitaminer vil håret vokse mye fortere. Spis egg, grønsaker,fisk, melk osv. Du kan også ta B-vitaminer i tabletter. 

Strikk med metallskjøte skader håret. Dette er vel noe alle har hørt før, men likevel er det mange som ikke bryr seg. Vil man ha et fint hår, så er det ikke så lurt å gå for hårstrikk med metallskjøte på. Disse sliter nemlig veldig mye på håret, og det blir slitt veldig fort. Bruk heller strikk uten metall på, og om natten er det veldig lurt å bruke "tøystrikk".
 • Skrevet: 21.08.2014
 • Klokken: 13:20
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 5

Ebay favoritter + miniguide

 • Skrevet: 13.06.2014
 • Klokken: 14:56
 • Kategori: tips
Trykk på for å komme til tingene: 1,2,3,4,5,6

 

 

Tenkte at jeg skulle ha med noen få tips, for de som ikke er helt kjent med ebay siden jeg har fått spørsmål på det tidligere :-)

1.Hvis du aldri har handlet på ebay tidliger, kan du like godt registrere deg på Paypal med en gang. Paypal gjør at kortinformasjonen din holdes hemmelig når du betaler. Det kan ta noen dager å få registert en slik konto, ettersom de trekker 1 dollar fra konotoen din (blir betalt tilbake senere) og legger ved en firesifret kode som du kan sjekke på nettbanken. PS: Kortet blir først autorisert etter du har skrevet inn den firesifrede koden.

2. Hvis det skulle skje noe som at for eksempel ikke mottar varen, eller muligens produktet ikke er slik du ble fortalt, er du faktisk forsikret av Paypal.

3. Før du kjøper noe er det veldikg viktig at du sjekker selgerens feedback. Jo høyere posetiv feedback folk har lagt inn hos selgeren, jo tryggere er det og kjøpe. Hvis selgeren har mindre enn 90%, må du begynne å bli litt skepitisk.

4. Om du skal bestille klær på ebay, vær obs med størrelsen! Det er viktig å huske at masse kommer fra kina og andre stede i verden hvor klærene er mye mindre i størrelsen. Husk derfor å lese hva det står om størrelsene på produktene.

5. Husk å sjekke om selgeren shipper til Norge (worldwide). Jeg selv har klart og glemme dette og lagt inn et bud på en som bare shipper i England. Det ordnet seg heldigvis med å sendte en melding til selger, hehe. Det beste er vel å sende en melding til selgeren før du binder deg til noen kjøp.

6. Når det er noe som virker alt for godt til å være sant, så er det som regel det. Ikke la deg lure!

7. Tollgrensen er på 200.- så ha det litt i bakhodet hvis du skal kjøpe en god del. Hvis du overskriver denne kan du risikere å få toll på produktet ditt.

 

#ebay #tips #guide #ebaytips #klær

 

 • Skrevet: 13.06.2014
 • Klokken: 14:56
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 0

favorite instagram users

 • Skrevet: 06.02.2014
 • Klokken: 12:08
 • Kategori: tips

@sincerelyjules

 

@sofiesund@thingsyouremember
@luanna90


@kristingjelsvik
 • Skrevet: 06.02.2014
 • Klokken: 12:08
 • Kategori: tips
 • Kommentarer: 4
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits