Day 2: 10 fakta ingen vet om deg

Hei dere!

Dette trudde jeg at skulle være den enkleste dagen, helt til jeg skulle lage en faktaer. Jeg kom ikke på en verdens ting som ingen vet om meg, utrulig nok. Så for og gjøre det litt enklere for meg selv (hehe) så skriver jeg fakta som dere blogglesere ikke vet.  

♥  Jeg kommer sjelden overens med personer som er litt for særiøse. For at jeg skal like en person må h*n ha humor. En god del humor, egentlig. 

♥ Jeg er en spontan person, liker veldig sjelden å planlegge ting. 

♥  Elsker å bli kjent med nye personer men er til tider sykt sjenert. 

♥ Jeg har hatt den samme favorittfilmen i 10 år og sjansen for at jeg noen gang bytter er veldig liten. 

♥ Jeg samler ikke bare harry potter gjenstander, men også Hello Kitty gjenstander. Det er jo så søtt! Jeg har Hello Kitty handklær, nattkjole, kopp og tannbørste holder. U name it, I got it. 

♥ Selv om jeg digger Hello Kitty så hater jeg å gå i rosa. Gå i rosa er noe av det verste jeg vet, det får meg til å føle meg ubehagelig. 

♥ Jeg misliker å bli vekt av andre personer. Enten skal jeg våkne av meg selv eller den alarmen min. 

♥  En ting til som jeg misliker, er folk som stirrer på meg når jeg spiser. Hvis noen stirrer på meg får jeg faktisk ikke til å spise. 

♥  Å smile på bilder er noe som virkelig ikke faller meg naturlig. Skjønner ikke folk som klarer å glise på hvert eneste bilde som de tar.  

♥ Egentlig er jeg sykt dårlig på teknologi. Når jeg fikk meg min første touch telefon, så tok den sikkert rundt en måned før jeg skjønte den 100 prosent. 

Day 1: Ditt siste innkjøp
Mitt siste innkjøp var denne nydelige tingen ♥ For dere som ikke vet hva en det er, så er det en som heter for en gullsnopp. Det er en ball fra spillet rompeldunk, som kommer fra filmen Harry Potter. Jeg er en av de som elsker Harry Potter, så klarte jeg ikke å gå forbi den.  

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits