the last daysDa var man altså tilbake til Norge. De siste dagene mens vi i Barcelona, ble brukt til shopping, park güell og enda en dag på stranden. Jeg kjenner at jeg egentlig kunne vært på stranden nå, siden det har vært både regn og lyn her i dag. Selv om jeg godt kunne ha vært der litt lenger, var det ufattlig godt å ligge i min egen seng i natt. Man trenger tydeligvis ikke å være lenge borte, før det er godt å komme hjem igjen.  

 • Skrevet: 11.08.2015
 • Klokken: 18:18
 • Kategori: Barcelona 2015
 • Kommentarer: 0

Beach life

I dag har vi brukt så og si hele dagen på stranden. Jeg liker egentlig ikke å være på stranden så godt, men det funket ganske så fint i dag. Vi fant oss solsenger ikke så langt unna sjøen, så det ble en del bading i dag også. Sitte i ro over lengre tid i en solseng, det går ikke helt. Jeg fikk meg faktisk en liten kompis mens jeg badet, som var meget pratsom. Litt kjedelig at jeg ikke skjønte hva han sa, for det så ut som det var noen livlige historier. Han fant heldigvis en lekekamerat på sin egen alder til slutt, og som ikke minst skjønte han. Ellers ble det soling, massasje og det ble en henna på meg. Trur jeg faktisk kan smålig begynne å like å være på stranden.  

 • Skrevet: 06.08.2015
 • Klokken: 23:55
 • Kategori: Barcelona 2015
 • Kommentarer: 2

"i helvete, hvorfor reager ingen?"

Altså, for en kveld! Etter jeg postet forrige innlegg, bestemte vi oss for å dra utforske byen litt på måfå. Vi hoppet på en undergrunn uten at vi visste helt retning eller hvor vi skulle. Vi endte litt opp i "ingenmannsland", hvor det egentlig var ikke så mye å se på. Da ble det neste å dra på en buss, siden det ikke var noe undergrunn der. For det første kjørte bussjåfør som en gal, og vi kom oss heller ikke ut av ingenmannsland siden endestasjonen var noen hakk lengre oppe. Bussjåfør flirte bare av oss, når han skjønte hvor "lost" vi var. 


 

Heldigvis for oss gikk bussen nedover mot sentrum igjen. Siden vi ble litt gira på mat, bestemte vi får og gå av når vi ser noe som ligner på kjøpesenter. Med vår lykke så stenger selvfølgelig alt i rundt oss, samtidig som vi kommer. Til slutt fant vi ut at det muligens var litt lurt med kartet uansett. Mens vi står det så kommer det helt ut av det blå, kommer det høyeste smellet jeg noen gang har hørt. Det kommer selvfølgelig ikke alene, men med mange etterhverandre.  

Jeg som ikke aner hva det var for noe, får fullstendig panikk. Selvfølgelig klarer jeg slik at Ellen også får panikk, slik at vi står dere som noen tullinger. Kort tid etter prøver vi å gå fra lyden, mens jeg står å snakker for meg selv om hvorfor i helvete at det er bare vi som reager. Jeg trudde jo faktisk at det er noe sikkelig ille som foregikk. Plutselig ser fyrverkeri som reflekter i noen vinduer, mens vi prøver å gå fra lyden. GUD HVOR LETTET JEG BLE.  Men, vi fikk oss heldigvis en god latter selv om vi freaket litt ut. Det er lenge siden at jeg har flirt så godt over, noe som har gjort meg så redd.


 

 

 

 

 

 • Skrevet: 06.08.2015
 • Klokken: 01:26
 • Kategori: Barcelona 2015
 • Kommentarer: 0

Barcelona

Hei dere♥

På mandagskvelden tok jeg og Ellen flyet til Barcelona. Vi kom såpass sent at det ble rett på hotellet, og jeg er ganske sikker på at det ikke gikk en time før jeg sovnet. I går ble dagen brukt hovedsakelig til å være ved bassengkanten og shopping. Hotellet som vi er på har et basseng på taket, med en fantastisk utsikt. Vi var så heldig at mesteparten av tiden så var vi nesten alene. 

I dag har vi blant annet vært på la sagrada familia. Herlighet, for en kirke! Ikke nok med at den er diger, men den er jo dekt med detaljer overalt. Etter vi var ferdig å se der, ble sannelig bassengkanten igjen. Det var så sinnsykt varmt at vi nesten ikke klare å tenke på noe annet enn å bade, haha. Den ene gangen jeg skulle legge meg til å sole meg litt så klarte jeg faktisk å sovne, lyst å gjette hvem som er litt rød? Fra nå av skal jeg definitivt prøve å la være å sovne altså, haha.

 

 

 • Skrevet: 05.08.2015
 • Klokken: 20:15
 • Kategori: Barcelona 2015
 • Kommentarer: 2
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits