Day 13: 5 ting du ønsker deg

Reise: Å kunne reise bort en plass hadde vært fantastisk akkurat nå. Destinasjonen har ikke noe å si, jeg villa ha kost meg uansett.

♥ Michael Kors klokke: Jeg trenger faktisk en klokke og de er fra MK er såå fine.

Dr Martens: Disse har stått på ønskelisten min veldig lenge. Jeg synes de er råstilige, og siden det finnes så mange forskjellige typer kan man nesten bruke det til hvert ett antrekk.

 Sekk: Dette er sikkert første og siste gang jeg setter opp sekk på en ønskeliste. Før øyeblikket begynner jeg å bli lei av å drasse bøker og etc med i en veske, så for og få dritondt i skuldra. Så derfor blir en sekk satt opp på ønskelisten.Mange sekker ser faktisk ikke så verst ut for tiden heller. 

 Pepsi Max: Dette er vell et at the moment ønske. Jeg har sykt lyst på, men er litt for trøtt enda til å dra på butikken. 
 #wishlist #mote #sko

Day 12: Et sted du vil besøke eller flytte til

Hei dere ♥

Venezia er definitivt er sted jeg har lyst å besøke. Helt siden jeg dro fra venezia sist, så har jeg hatt såå lyst å dra tilbake.  Jeg trivdes så godt når jeg var der. Mens jeg skriver dette, kan jeg ikke komme på en negativ ting med venezia. Selve plassen er kjempe fin, folkene er trivilige og maten er jo fantastisk, haha. Jepp, jeg er veldig glad i pizza. Hvis jeg måtte flyttet fra Norge, er jeg ganske sikker på at denne plassen ville poppet opp i hodet mitt.

Dag 11: Favoritt bloggen din
Giggles & Dimples er min favoritt blogg for øyeblikket. Virkelig fin blogg!

Dag 10: Mobilen din


Jeg har en samsung galaxy s4, og er ganske fornøyd med den. Like fornøyd med at jeg klarte å pubilsere dagens utfordring i rett tid, haha. 

Day 9: Din verste uvane

Heei! 

Hvis jeg fortsetter i dette tempoet, blir jeg sikkert ikke ferdig med utfordringen haha. Skal huske og gjøre den HVER dag fra nå av. Har ikke noen tru på at jeg kommer til å huske på det, men det er da lov til å prøve. 

Snusingen min må være den værste uvanen min. Dyrt, ikke noe pent å se på og samtidig skadelig. Egentlig skulle jeg har sluttet for veldig lenge siden. Har prøvd noen få ganger tidligere med å slutte, men viljestyrken har ikke hengt helt med. Får satse på at den kommer snart. // Random bilde fra google

Day 8: Et 3 år gammelt bilde av degDay 7: Favorittmaten din

Potetball er definitivt favoritt maten min. Potetball ser virkelig ikke noe delikat ut, men halleluja det smaker godt. Fryktelig mange som jeg kjenner liker det ikke i det heletatt og jeg klarer virkelig ikke å skjønne hvorfor. Det er da så himla godt? Potetmos står egentlig med potetballen på førsteplassen, men hvis jeg måtte velge så ville det blitt potetball. Egentlig, så er jeg alt for glad i potet og ting som er laget av det.... haha

Day 6: Favorittbandet ditt

For øyeblikket må det favorittbandet være five finger death punch.Jeg vil virkelig anbefale dere å søke ffdp opp, hvis dere ikke har gjort det før. De er fantastiske!
Jeg liker faktisk alle sangene som jeg har hørt av dem.  Det er sjelden at jeg finner et band eller artist, der jeg liker alle sangene jeg hører av dem. Five finger death punch er da en av de få. Hva er ditt favoritt-band? :)

Day 5: Noe du er redd for

Hei, skjønninger ♥

Hvis det er noe jeg er virkelig redd for må det være klover. Det har jeg vært så lenge jeg kan huske, og aner ikke hvorfor. Egentlig er jeg redd alle type klovner men ikke joker`n. Noe mystisk der altså, haha. Så hvis jeg ser bort ifra jokern, så er klovner det værste som finnes.

 


Day 4: Et bilde av deg selv som barnDette er egentlig litt flaut siden jeg ikke liker å se bilder av meg selv som barn. Liker det eller ikke, så her er da meg, som 5 år på første skoledag. Ser virkelig ut som jeg er såå fornøyd for å begynne på skolen, haha. Var vell litt gladere enn det ser ut til.

Day 3: Et bilde av deg som er tatt i dag 

Day 2: 10 fakta ingen vet om deg

Hei dere!

Dette trudde jeg at skulle være den enkleste dagen, helt til jeg skulle lage en faktaer. Jeg kom ikke på en verdens ting som ingen vet om meg, utrulig nok. Så for og gjøre det litt enklere for meg selv (hehe) så skriver jeg fakta som dere blogglesere ikke vet.  

♥  Jeg kommer sjelden overens med personer som er litt for særiøse. For at jeg skal like en person må h*n ha humor. En god del humor, egentlig. 

♥ Jeg er en spontan person, liker veldig sjelden å planlegge ting. 

♥  Elsker å bli kjent med nye personer men er til tider sykt sjenert. 

♥ Jeg har hatt den samme favorittfilmen i 10 år og sjansen for at jeg noen gang bytter er veldig liten. 

♥ Jeg samler ikke bare harry potter gjenstander, men også Hello Kitty gjenstander. Det er jo så søtt! Jeg har Hello Kitty handklær, nattkjole, kopp og tannbørste holder. U name it, I got it. 

♥ Selv om jeg digger Hello Kitty så hater jeg å gå i rosa. Gå i rosa er noe av det verste jeg vet, det får meg til å føle meg ubehagelig. 

♥ Jeg misliker å bli vekt av andre personer. Enten skal jeg våkne av meg selv eller den alarmen min. 

♥  En ting til som jeg misliker, er folk som stirrer på meg når jeg spiser. Hvis noen stirrer på meg får jeg faktisk ikke til å spise. 

♥  Å smile på bilder er noe som virkelig ikke faller meg naturlig. Skjønner ikke folk som klarer å glise på hvert eneste bilde som de tar.  

♥ Egentlig er jeg sykt dårlig på teknologi. Når jeg fikk meg min første touch telefon, så tok den sikkert rundt en måned før jeg skjønte den 100 prosent. 

Day 1: Ditt siste innkjøp
Mitt siste innkjøp var denne nydelige tingen ♥ For dere som ikke vet hva en det er, så er det en som heter for en gullsnopp. Det er en ball fra spillet rompeldunk, som kommer fra filmen Harry Potter. Jeg er en av de som elsker Harry Potter, så klarte jeg ikke å gå forbi den.  

15 days challenge

Hey!

Jeg tenkte at jeg skulle prøve meg på 15 days challenge. Jeg sliter litt for tiden med og komme opp med ideer å blogge om, så da fant jeg ut at dette passet perfekt. Jeg endret litt på dagene, slik at jeg faktisk kommer igjennom det. Anyhow, her er listen:

day 1:  Ditt siste innkjøp
  day 2: 10 fakta ingen vet om deg 
  day 3: Et bilde av deg selv tatt i dag
  day 4: Et bilde av deg selv som barn
  day 5: Noe du er redd for
  day 6: Favoritt bandet ditt 
  day 7: Favorittmaten din
  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
  day 9: Din verste uvane
  day 10: Mobilen din
  day 11: Favoritt bloggen din
  day 12: Et sted du vil besøke eller flytte til
  day 13: 5 ting du ønsker deg
  day 14: Innholdet i vesken din
  day 15: Stilikon

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits