"i helvete, hvorfor reager ingen?"

Altså, for en kveld! Etter jeg postet forrige innlegg, bestemte vi oss for å dra utforske byen litt på måfå. Vi hoppet på en undergrunn uten at vi visste helt retning eller hvor vi skulle. Vi endte litt opp i "ingenmannsland", hvor det egentlig var ikke så mye å se på. Da ble det neste å dra på en buss, siden det ikke var noe undergrunn der. For det første kjørte bussjåfør som en gal, og vi kom oss heller ikke ut av ingenmannsland siden endestasjonen var noen hakk lengre oppe. Bussjåfør flirte bare av oss, når han skjønte hvor "lost" vi var. 


 

Heldigvis for oss gikk bussen nedover mot sentrum igjen. Siden vi ble litt gira på mat, bestemte vi får og gå av når vi ser noe som ligner på kjøpesenter. Med vår lykke så stenger selvfølgelig alt i rundt oss, samtidig som vi kommer. Til slutt fant vi ut at det muligens var litt lurt med kartet uansett. Mens vi står det så kommer det helt ut av det blå, kommer det høyeste smellet jeg noen gang har hørt. Det kommer selvfølgelig ikke alene, men med mange etterhverandre.  

Jeg som ikke aner hva det var for noe, får fullstendig panikk. Selvfølgelig klarer jeg slik at Ellen også får panikk, slik at vi står dere som noen tullinger. Kort tid etter prøver vi å gå fra lyden, mens jeg står å snakker for meg selv om hvorfor i helvete at det er bare vi som reager. Jeg trudde jo faktisk at det er noe sikkelig ille som foregikk. Plutselig ser fyrverkeri som reflekter i noen vinduer, mens vi prøver å gå fra lyden. GUD HVOR LETTET JEG BLE.  Men, vi fikk oss heldigvis en god latter selv om vi freaket litt ut. Det er lenge siden at jeg har flirt så godt over, noe som har gjort meg så redd.


 

 

 

 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits